Monday, May 10, 2010

Vot selle saigi mu ema endale emadepäeva kingiks:) . Teadmatutele: see lill on gerbera ;) . Sõitsin lille otsides kenasti pool Nõmmet läbi- käisin Pääsküla poes, Jannsenis, Hiiul... Igal pool puha närtsinud ja kallid lilled -.- . Aga lõpuks tasus see siiski ära- emps jäi kingiga rahule.
Nii. Muuseas, kas keegi on mõelnud, mida kõike lastele pähe määritakse? Vaadake, mis muinasjutte neile räägitakse, ja lapsed on vaimustuses-

LUMIVALGEKE JA SEITSE PÖIALPOISSI :
Ei noh, mingisugune bitch, kes varjab ennast lasteaiakasvataja ameti all. Siin on pilt, mis öösiti toimub. NB! Ei toimu mingit laulmist loomakestega!

Kord püüti ta siiski tegevuselt kinni:











UINUV KAUNITAR:
Kes ta siis tegelikult on? Mingusugune vanamutt, kellel on unehäired ja nähtavasti on tema vajadused samuti rahuldamata- mitu printsi on tema juurest juba läbi käinud? Eks see Uinuv Kaunitar peaks juba mitmesaja-aastane olema, sellepärast on teda multikate jaoks kõvasti Photshop'itud. Selline näeb ta välja enne Photoshoppimist (tema kõrval on tema esimene prints):


VÄIKE MERINEITSI:
Nii füüsilise (keel) kui ka vaimse (vt.pilti) puudega hullunud armunu, kes teeb kõik, et ahistada "imeilusat" printsi. Peale selle on tal täiesti kohutavalt punased juuksed, mis on nähtavasti selleks, et peletada eemale normaalseid inimesi.





TUHKATRIINU:
Eino kohe näha, et Tuhkatriinu on transa! Täiesti hull, mida lapsed oma vanematelt õpivad! Tahaks teada, kui "väike" selle isiksuse jalanumber on...









Aga okei, et veidi huvi äratada, jätkan muinasjuttudega järgmine kord ;)

Ja selle asemel näete te fantastilist Jacky't, Maria koera :):) :
Käisime rattaga sõitmas se päeval, Käbi tänav asub muuseas Maria kodutänava lähedal ;);) .








Ok, ma lippan: homme kella kaheksast otsige uuendusi :)

1 comment: