Wednesday, July 28, 2010

Pärnu (LL)

Nii. Saimegi Mariaga Pärnus käidud :):) . Kahju, et päev nii ruttu läks... Oleks tahtnud ööbimisega sõita. :(
Hommikul kell 10 startisime Maria kodu juurest ( mina ja mu vanemad tulime talle järgi) ja võtsime suuna Pärnusse. Kõik illmaennustused väitsid, et Pärnus on pilvine ja vihmane ilm, aga tulime kohale ja ... oli 35 kraadi, vesi 24 (kuigi eelm nädal oli 27 :( ) ja täiesti NULL pilvede suhtes. Kõigepealt sõime ja siis läksime randa ja kuna oli teisip, ei olnud seal palju inimesi, sest kõik olid tööl. Jooksime kohe vette ja olime seal kõvasti üle poole tunni. Siis käisime mööda randa ja kirjutasime vees olevatele liivalapikestele, mis millise "poolsaare" nimi on. Aga ma igaks juhuks nende poolsaarekeste nimesid ei kirjuta.
Pärast käisime veel kaks korda vees, päevitasime ja püüdsime nende suurte kollaste asjade peal kiikuda. Need, kus võtad kätega otstest kinni ja vastamisi kiigutakse. Õhtupoole saabus mingi hiiglaslik kamp lumivalgeid ameeriklasi, Terranova kotid käe otsas. Nad karjusid üle terve ranna ja naersid oma mõttetult roppude naljade üle. Teemaks oli "Germany vs America". ?? . Ei saanud aru eriti.
Kell 6/7 (?) läksime rannast ära ja sõime pitsat. Siis läksime kohvikusse 8.korrusel, sest emal oli kange tahtmine vaadet imetleda. Ja siis käisime poes ja kell pool 11 jõudsime Tallinnasse.
Tegelikult oli meil ikka jube lõbus. Kogu aeg irvitasime. Aga nagu alati, ei mäleta enam eriti midagi. :P

No comments:

Post a Comment